Ξηρά τσιμεντοβιομηχανία διαδικασίας πέντε πύργος προθερμαστών σκηνικών κυκλώνων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: AGICO
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ
Χρόνος παράδοσης: 1 μήνας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Όνομα προϊόντων: Προθερμαντήρας τσιμέντου Προθερμάνετε την ικανότητα: 280-2500t/d
Υλική ταξινόμηση: ακατέργαστο γεύμα, ασβεστόλιθος, εφαρμογή: Εργοστάσιο ξηρής διαδικασίας
Δομή: 5-στάδιο πύργος κυκλώνων προθερμαστών εμπορικό σήμα: AGICO
πιστοποιητικό: ISO Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Υψηλό φως:

Προθερμαστής κυκλώνων πέντε σταδίων

,

Προθερμαστής κυκλώνων τσιμεντοβιομηχανίας

,

Προθερμαστής αναστολής πέντε σταδίων

5 πύργος προθερμαστών σκηνικών κυκλώνων για την ξηρά τσιμεντοβιομηχανία διαδικασίας

 

Προθερμαστής τσιμέντου

 

Η κύρια λειτουργία του προθερμαστή κυκλώνων είναι να αξιοποιήσει πλήρως τη θερμική ενθαλπία των πρώτων υλών στη θερμού αερίου ροή που απαλλάσσεται από τον περιστροφικό κλίβανο και τον περιστροφικό κλίβανο, να προθερμανθεί και να αποσυντεθεί μέρος των ανθρακικών αλάτων, και να εισαγάγει έπειτα τον περιστροφικό κλίβανο και να συνεχίσει να θερμαίνει και να αποσυνθέτει για να ολοκληρώσει την ασβεστοποίηση του κλίνκερ. Επομένως, πρέπει να έχει τις ακόλουθες τρεις λειτουργίες: ικανοποιητική διασπορά και ομοιόμορφη διανομή της gas-solid φάσης, της γρήγορης ανταλλαγής θερμότητας, και του αποδοτικού χωρισμού.

 

Με τη χρησιμοποίηση της αριθμητικής τεχνολογίας προσομοίωσης υπολογιστών για να μιμηθούμε το gas-solid τομέα διφασικής ροής της τσιμεντοβιομηχανίας που προθερμαίνει το σύστημα, μπορούμε να σχεδιάσουμε το βέλτιστο προθερμαστή κυκλώνων σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απαίτηση της πρώτης ύλης, των καυσίμων, του εξωτερικού περιβάλλοντος, και της παραγωγής με χαμηλότερο κόστος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο προθερμαστής κυκλώνων μας έχει τα χαρακτηριστικά της καλής απόδοσης, ισχυρή προσαρμοστικότητα, κατάλληλη λειτουργία, αξιόπιστη λειτουργία, αποταμίευση επένδυσης, και ούτω καθεξής.

 

Παράμετροι

 

Όνομα προϊόντων: Προθερμαστής κυκλώνων τσιμέντου Προθερμάνετε την ικανότητα: 280-2500t/d
Υλική ταξινόμηση: Ακατέργαστο γεύμα, ασβεστόλιθος, Εφαρμογή: Ξηρά τσιμεντοβιομηχανία διαδικασίας
Δομή: 5-στάδιο πύργος κυκλώνων προθερμαστών Εμπορικό σήμα: AGICO
Πιστοποιητικό: ISO Εξουσιοδότηση: 1 έτος

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προθερμαστών τσιμέντου:

 

1. Υψηλή παραγωγικότητα: ο προθερμαστής κυκλώνων υιοθετεί την πολυβάθμια αναστολή κύκλων προθερμαίνοντας για να βελτιώσει το ποσοστό παραγωγής.
2. Χαμηλή επένδυση: λόγω της λογικής δομής του προθερμαστή κυκλώνων, περιορίστε τα προβλήματα του εξοπλισμού, της οικονομικώς αποδοτικής, χαμηλής επένδυσης, και των υψηλότερων οφελών.
3. Μικρή κατανάλωση ενέργειας: αξιοποιήστε πλήρως τη θερμότητα στον κλίβανο, μειώστε την κατανάλωση ενέργειας της παραγωγής κλίνκερ, και μειώστε το δωμάτιο που απαιτείται.
4. Ευρεία εφαρμογή: ο προθερμαστής κυκλώνων συνήθεια-σχεδίου μπορεί να παρασχεθεί σύμφωνα με τις διαφορετικές περιοχές και την κλίμακα παραγωγής, το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα του προθερμαστή.

 

Αρχή εργασίας

 

Ο προθερμαστής κυκλώνων υιοθετεί την πολυβάθμια αναστολή κυκλοφορίας προθερμαίνοντας τον τρόπο, ο οποίος καθιστά την ακατέργαστη σκόνη γεύματος και την υψηλής θερμοκρασίας ροή ζεστού αέρα συσσωρευμένες στην πλήρη ανταλλαγή θερμότητας συμπεριφοράς κλιβάνων για να ολοκληρώσει την προθέρμανση αναστολής και τη μερική ακατέργαστη αποσύνθεση γεύματος.

 

Φωτογραφίες προϊόντων

 

προθερμαστής κυκλώνων τσιμέντου

 

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613623727549