Ξηρός προθερμαστής τσιμέντου περιστροφικών κλιβάνων 200T/D 600T/D διαδικασίας για την τσιμεντοβιομηχανία

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: AGICO
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ
Χρόνος παράδοσης: 1 μήνας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Όνομα προϊόντων: Προθερμαστής τσιμέντου Προθερμάνετε την ικανότητα: 200-600t/d
Υλική ταξινόμηση: Ακατέργαστο γεύμα τσιμέντου εφαρμογή: Ξηρό σύστημα περιστροφικών κλιβάνων διαδικασίας
Δομή: 5-στάδιο πύργος κυκλώνων προθερμαστών εμπορικό σήμα: AGICO
Υψηλό φως:

600T/D προθερμαστής τσιμέντου

,

200T/D προθερμαστής τσιμέντου

,

600T/D προθερμαστής στην τσιμεντοβιομηχανία

200 - Προθερμαστής τσιμέντου 600 T/D για περιστροφικό κλίβανο διαδικασίας τσιμεντοβιομηχανίας τον ξηρό

 

Προθερμαστής τσιμέντου

 

Ο προθερμαστής αναστολής είναι μια συσκευή ανταλλαγής θερμότητας σε ένα ξηρό σύστημα περιστροφικών κλιβάνων. Το ξηρό ακατέργαστο γεύμα είναι θερμότητα που ανταλλάσσεται και που χωρίζεται από το θερμού αερίου ρεύμα από τον περιστροφικό κλίβανο κάτω από την αναστολή. Αξιοποιήστε πλήρως της καυτής ενθαλπίας (ή τη θερμότητα) στο θερμού αερίου ρεύμα που απαλλάσσεται από τον περιστροφικό κλίβανο και το φούρνο αποσύνθεσης για να θερμάνει την πρώτη ύλη, την προθερμάνετε και αποσυνθέστε μερικώς το ανθρακικό άλας, και εισάγετε έπειτα το φούρνο αποσύνθεσης ή τον περιστροφικό κλίβανο για να συνεχίσετε την αποσύνθεση θέρμανσης. Ολοκληρώστε την υποχρέωση καψίματος κλίνκερ. Επομένως, πρέπει να έχει τρεις λειτουργίες: το αέριο και οι στερεές φάσεις μπορούν να διασκορπιστούν πλήρως και να διανεμηθούν ομοιόμορφα, η θερμότητα ανταλλάσσεται γρήγορα, και ο χωρισμός εκτελείται αποτελεσματικά. Μόνο με το συνδυασμό αυτών των τριών λειτουργιών και την προσπάθεια να καταστήσει αποδοτικό, μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την αποδοτικότητα μεταφοράς θερμότητας (ή την αποδοτικότητα) και να δημιουργήσουμε τους όρους για υψηλό - ποιότητα, τη μεγάλη αποδοτικότητα, τη μικρή κατανάλωση και τη σταθερή παραγωγή ολόκληρου του συστήματος κλιβάνων.

 

Παράμετροι

 

Όνομα προϊόντων: Προθερμαστής τσιμέντου Προθερμάνετε την ικανότητα: 200-600t/d
Υλική ταξινόμηση: Ακατέργαστο γεύμα τσιμέντου Εφαρμογή: Ξηρό σύστημα περιστροφικών κλιβάνων διαδικασίας
Δομή: 5-στάδιο πύργος κυκλώνων προθερμαστών Εμπορικό σήμα: AGICO

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προθερμαστών τσιμέντου:

 

1. Υψηλή παραγωγικότητα: ο προθερμαστής κυκλώνων υιοθετεί την πολυβάθμια αναστολή κύκλων προθερμαίνοντας για να βελτιώσει το ποσοστό παραγωγής.
2. Χαμηλή επένδυση: λόγω της λογικής δομής του προθερμαστή κυκλώνων, περιορίστε τα προβλήματα του εξοπλισμού, της οικονομικώς αποδοτικής, χαμηλής επένδυσης και των υψηλότερων οφελών.
3. Μικρή κατανάλωση ενέργειας: αξιοποιήστε πλήρως τη θερμότητα στον κλίβανο, μειώστε την κατανάλωση ενέργειας της παραγωγής κλίνκερ, και μειώστε το δωμάτιο που απαιτείται.
4. Ευρεία εφαρμογή: ο προθερμαστής κυκλώνων συνήθεια-σχεδίου μπορεί να παρασχεθεί σύμφωνα με τις διαφορετικές περιοχές και την κλίμακα παραγωγής, με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα του προθερμαστή.

 

Αρχή εργασίας

 

Ο προθερμαστής κυκλώνων χρησιμοποιεί την υψηλής θερμοκρασίας ροή αέρος που συσσωρεύεται στον κλίβανο και υιοθετεί μια πολυβάθμια κυκλοφορώντας αναστολή προθερμαίνοντας τη μέθοδο για να κάνει την πρώτη ύλη να κονιοποιήσουν και την ανταλλαγή ροής ζεστού αέρα πλήρως, να ολοκληρώσουν την προθέρμανση αναστολής και τη μερική αποσύνθεση πρώτης ύλης, και να προετοιμαστούν για την παραγωγή κλίνκερ.

 

Φωτογραφίες προϊόντων

 

προθερμαστής κυκλώνων

 

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613623727549