Τσάντες συλλεκτών σκόνης τσιμέντου υψηλής αποδοτικότητας, αυτόματος συλλέκτης σκόνης σιλό τσιμέντου

Βασικές πληροφορίες
Μάρκα: AGICO
Τιμή: Negotiation
Όνομα Προϊόντος: συλλέκτης σκόνης τσιμέντου Πλεονέκτημα: Υψηλή αποδοτικότητα συλλογής σκόνης
Άλλο όνομα: συλλέκτης σκόνης για τη βιομηχανία τσιμέντου Χαρακτηριστικό γνώρισμα: μακριά ζωή υπηρεσιών
Λειτουργούν ποσοστό: Υψηλός
Υψηλό φως:

συλλέκτης σκόνης σιλό τσιμέντου

,

συλλέκτης σκόνης για τη βιομηχανία τσιμέντου

Συλλέκτης σκόνης τσιμέντου

 

Ο συλλέκτης σκόνης είναι μεγάλης κλίμακας συλλέκτης σκόνης. Το πρότυπο χρήσης έχει τα πλεονεκτήματα της μεγάλης επεξεργασίας ροών αέρος, της υψηλής αποδοτικότητας αφαίρεσης τέφρας, της υψηλής αποδοτικότητας αφαίρεσης σκόνης, της αξιόπιστης οδήγησης, της κατάλληλης συντήρησης και του μικρού διαστήματος πατωμάτων. Ευρέως χρησιμοποιημένος στη μεταλλουργία, τη ηλεκτρική δύναμη, τα χημικά, οικοδομικά υλικά και άλλους τομείς. Αποτελείται από τον κάδο τέφρας, αίθουσα φίλτρων, αίθουσα καθαρού αέρα, πλαίσιο, βαλβίδα κουκλιτσών, συσκευή αφαίρεσης τέφρας και ούτω καθεξής. Κατά τη λειτουργία, το σκονισμένο αέριο εισάγει τον κάδο τέφρας μέσω της μετάβασης αέρα, και τα μεγαλύτερα μόρια σκόνης περιέρχονται άμεσα στο κατώτατο σημείο του κάδου τέφρας, και τις μικρότερες ανόδους σκόνης στην αίθουσα φίλτρων καθώς ο αέρας αυξάνεται. Παραμένει στην εξωτερική επιφάνεια και το αέριο εκκαθαρίσεων εισάγει την τσάντα και βγαίνει τη διέξοδο.

 

πλεονεκτήματα


1. Υψηλή αποδοτικότητα συλλογής σκόνης. Μετά από τον καθαρισμό, η συγκέντρωση σκόνης εξάτμισης είναι ≤50mg/Nm3, και η αποδοτικότητα συλλογής σκόνης είναι ≥99.9%.
2. Υψηλό επίπεδο της αυτοματοποίησης. Υιοθετεί την τεχνολογία ελέγχου υπολογιστών, τον καθαρισμό αιθουσών, την αυτόματη απαλλαγή σκόνης και την απαλλαγή τέφρας.
3. Προηγμένη τεχνολογία. Είναι βασισμένο στην τεχνολογία της αμερικανικής πληρέστερης και γερμανικής τεχνολογίας συλλογής σκόνης που συνδυάζεται με τους εθνικούς όρους μας. Έχει τις λειτουργίες του αντίστροφου εξαγνισμού αιθουσών και του αεριωθούμενου ξεσκονίσματος σφυγμού, το οποίο αυξάνει την προσαρμοστικότητα της χρήσης και βελτιώνει την αποδοτικότητα της αφαίρεσης σκόνης.
4. Υψηλό λειτουργούν ποσοστό. Μπορεί να αλλάξει τις τσάντες για τα υπο--δωμάτια και να παρέχει τη συντήρηση χωρίς παύση του εξοπλισμού. Το διεγερτικό ποσοστό του οικοδεσπότη είναι τόσο υψηλό όσο 100%.
5. Μακριά ζωή υπηρεσιών. Υψηλός - βαλβίδα ποιοτικού σφυγμού για την υψηλή αποδοτικότητα, την υψηλά σταθερότητα και τα μακρά ζωή. Εξοπλισμένος με έναν υψηλό - φίλτρο ποιοτικών βελόνων. Η μέση ζωή της τσάντας φίλτρων είναι περισσότερο από δύο έτη.
6. Προσαρμοστικότητα. Μπορεί να χειριστεί τα αέρια σκόνης με τις συγκεντρώσεις κολπίσκων μέχρι 1300 mg/Nm3. Μπορεί να είναι είτε μια σκόνη που συλλέγει τη συσκευή για τους υψηλής απόδοσης διαχωριστές ο-Sepa και κάθετα pulverizers, είτε μια συσκευή συλλογής ολοκληρωμένων προϊόντων. Αυτή η σειρά εξοπλισμού μπορεί να χειριστεί τις διαφορετικές σκόνες με τα ειδικά υλικά.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613623727549